Sedaconsult

Цени

Примерни Цени

Счетоводна къща Седа Консулт залага на гъвкаво ценообразуване, съобразено с индивидуалните потребности, цели и възможности на своите клиенти.

Стремим се във финансовите отношения с нас да се чувстват еднакво комфортно както големите компании, така и малките фирми и самоосигуряващи се лица. Не се борим за всеки клиент, а само за тези, които оценяват значението на качествената счетоводна услуга и ползите, които тя може да им донесе.

Ценообразуването е отговорен процес и ние подхождаме към него с нужното внимание. Цените, които ще Ви предложим, са изчислени след внимателно анализиране на всеки конкретен случай. Стараем се те да бъдат максимално коректни и да не превишават средните цени на счетоводни услуги за град София.

* В цените на счетоводния абонамент е включено: ТРЗ обслужване и администриране на персонала, неограничени счетоводни и данъчни консултации, представителство пред институциите, годишно счетоводно приключване и други допълнителни административни услуги.
 
* За допълнително удобство на клиентите си, счетоводна фирма Седа Консулт предоставя напълно безплатно възможността за посещение на място. При този вариант вземаме документите от Ваш офис или обект и Ви носим необходимите счетоводни документи и справки. Услугата важи за всички клиенти от гр. София.
Безплатна оценка

Поискай Своята Оферта

Изпратете ни запитване и ние ще се свържем с Вас, възможно най-скоро.