Sedaconsult

няколко думи

за нас

Практически съвети, на които можете да разчитате.

Счетоводна къща СЕДА КОНСУЛТ е специализиранa счетоводнa фирма, имащa амбиции за утвърждаване като еталон за лоялност и професионализъм в бранша.

Мисията на екипа ни е да Ви помогнем с административната тежест на вашия бизнес.

Предлагаме професионални еднократни и абонаментни счетоводни услуги, данъчни, трудово-правни и осигурителни консултации.

Работим и от разстояние, като всички документи може да придвижваме онлайн.Това спестява ценно време и ни позволява да обслужваме фирми във всички части на страната, без да се налага личното присъствие на техен представител. Поемаме цялата отговорност за работата си, спомагаме за спестяване на време, нерви и пари и разрешаване на всички финансови проблеми.

За екипа

Екипът ни се състои от високообразовани и високомотивирани счетоводители с богат опит, които са компетентни и отговорни. Работим бързо, отговорно и умеем да изпълняваме срокове. Гарантираме висок професионализъм при изпълнението на всяка задача и казус, ведно с натрупания 20-годишен опит ни нарежда сред предпочитаните счетоводни къщи в София. Осигуряваме непрекъснато обучение и възможности за развитие на своите умения, способности и компетенции. Заедно сме, защото вярваме в положителната екипна работа и знаем, че идеите, знанието и трудът на целия ни екип гарантират и с годините доказват предоставянето на качествени услуги. Силно вярваме в коректните партньорски взаимоотношения и знаем, че това е цената на нашия успех. Разгледайте услуги, които предлагаме и/или ни се обадете, за да насрочим среща в удобно за вас време и преценете дали СЕДА КОНСУЛТ е компанията, която ще Ви помогне да намалите своите разходи, да спестите ценно време и да насочите енергията и усилията си към управлението на Вашите бизнес идеи. Ние ще приветстваме възможността да представим нашия опит, принос и партньорски модел за счетоводно обслужване по-подробно.

Фирмата е създадена в гр. София и от самото начало залага на амбициозен екип от счетоводители, стремящи се да предложат един съвременен подход в счетоводното обслужване на малки и средни фирми от различни браншове.

Традиционно счетоводните къщи работят регионално, като се ограничават в извършването на счетоводни услуги на клиенти от градовете, в които поддържат офиси. Ние се опитваме да бъдем иноватори и да стигнем по-далеч. Въпреки, че сме позиционирани в гр. София, вече работим дистанционно с фирми от цялата страна. Това стана възможно и с разширяването на електонните услуги на институциите (НАП, НОИ, НСИ, АВ), което позволява почти всички процедури да се извършват по електронен път. Така например доскоро традиционни процедури, като регистрация на фирма, подаване на болнични листове или ускорено възстановяване на ДДС, могат да стават изцяло дистанционно.

За клиентите

Съсредоточете времето и усилията си върху управлението на бизнеса си и оставете счетоводството на нас.

Могат да разчитат на професионалните ни услуги, отговарящи на законовите норми. В условията на непрекъснати промени на нормативната уредба се стремим да осигурим спокойствието им и да снижим до минимум ангажиментите им по отношение на счетоводната и данъчната отчетност. Осигуряваме надеждна и спокойна работа за всеки наш клиент.

technology, writing, smartphone-6701405.jpg

Основните ни приоритети са:

Изграждане на безупречна организация на счетоводната отчетност

Да осигурим сигурност и спокойствие на клиентите си, за да могат уверено да насочат усилията си върху развитието на бизнеса; Да предоставяме своевременна счетоводна и финансова информация, която да помага ръководството да взема правилните управленски решения; Да предложим обективни и разумни цени за счетоводно обслужване; Освен всичко друго услугите се извършват от сърцати и раздаващи се за работата си изпълнители.

Колкото и клиширано да звучи, вярваме, че единственият път към утвърждаване на пазара на счетоводни услуги, на фона на жестоката конкуренция в счетоводния бранш, е постоянно усъвършенстване на организацията на работа, коректност и креативност. Ползваме лицензирани софтуери, които са най-добри за ТРЗ и СЧЕТОВОДСТВО и с това можем да допринесем за качествена и бърза услуга.

Безплатна оценка

Поискай Своята Оферта

Изпратете ни запитване и ние ще се свържем с Вас, възможно най-скоро.

Ако имате въпроси свързани с предлаганите от нас услуги, можете да се свържете с нас и по телефона, ние ще Ви консултираме безплатно.