Счетоводна къща Седа Консулт залага на гъвкаво ценообразуване, съобразено с индивидуалните потребности, цели и възможности на своите клиенти.

Стремим се във финансовите отношения с нас да се чувстват еднакво комфортно както големите компании, така и малките фирми и самоосигуряващи се лица. Не се борим за всеки клиент, а само за тези, които оценяват значението на качествената счетоводна услуга и ползите, които тя може да им донесе.

Ценообразуването е отговорен процес и ние подхождаме към него с нужното внимание. Цените, които ще Ви предложим, са изчислени след внимателно анализиране на всеки конкретен случай. Стараем се те да бъдат максимално коректни и да не превишават средните цени на счетоводни услуги за град София.

Примерна цена за регистрация на фирма:
Комисионна за регистрация на ЕООД и ООД в гр. София – 100 лв. За да получите детайлна оферта с включени всички разходи по регистрацията на нова фирма (държавни, нотариални и банкови такси), може да изпратите ценово запитване или да се свържете с нас на посочените телефони и е-mail.

Примерна цена за счетоводно обслужване:
Цена за абонаментно счетоводно обслужване на фирма занимаваща се с услуги, нерегистрирана по ЗДДС, с 20 документа месечно, с 1 осигурявано лице, със седалище в гр. София – 100 лв.. на месец.

Примерна цена за счетоводно обслужване:
Месечния абонамент за счетоводно обслужване на дружество, извършващо търговска дейност в гр. София, регистрирано по ЗДДС, с 20 документа месечно, 1 осигурявано лице, без внос, износ и сделки със страни от ЕС – 150 лв.

* В цените на счетоводния абонамент е включено: ТРЗ обслужване и администриране на персонала, неограничени счетоводни и данъчни консултации, представителство пред институциите, годишно счетоводно приключване и други допълнителни административни услуги.


Отстъпки от цените:

  • Ако се доверите на нас за първоначалната регистрация на дружеството Ви и сключите договор за абонаментно счетоводно обслужване, получавате 50% отстъпка от таксата за първите три месеца. Офертата важи за всички клиенти от гр. София.
  • Ако предплатите счетоводния абонамент за година напред, ползвате ценова отстъпка от една месечна такса.
  • Без значение дали бизнесът Ви е нов или е отдавна утвърден, независимо от капацитета и правния Ви статут /ЕТ, ООД, ЕООД, АД и т.н./, ако ни се доверите, ние ще подходим отговорно и с нужното внимание, търпение и професионализъм.

За допълнително удобство на клиентите си, счетоводна фирма Седа Консулт предоставя напълно безплатно възможността за посещение на място. При този вариант вземаме документите от Ваш офис или обект и Ви носим необходимите счетоводни документи и справки. Услугата важи за всички клиенти от гр. София.

Контакти

Ако имате въпроси свързани с предлаганите от нас услуги, ние ще Ви консултираме безплатно по телефона.

Свържете се с нас
Седа Колсулт ЕООД ул. "Велчо Атанасов" 51
София 1000, България
И-мейл: seda_consult@abv.bg0888737782; 0878161690; 0878212148;